Sisusavotta Camp

Sisusavotta Camp

SISUSAVOTTA CAMP  –  PALAUTA LUONNOLLINEN KYKYSI LIIKKUA

 

Liikkuminen2   Liikkuminen4

 

Olet varmaan lapsena kiivennyt puihin, tasapainotellut kivien päällä ja juoksennellut metsissä. Muistatko sen tunteen, kun kiipesit puun latvaan nähdäksesi kauemmas? Sisusavotta Campilla tarjoamme turvallisen ympäristön, jossa pääset jälleen kokemaan luonnollisen liikkumisen riemun. Pääset haastamaan itseäsi fyysisesti ja henkisesti ja löydät itsestäsi uusia ulottuvuuksia.

Leirillä pääosassa on luonnollinen liikkuminen. Nykyaikana ihmisten liikkumistaidot ja liikkumisen monimuotoisuus ovat kaukana siitä, mitä ne ovat joskus olleet. Leirillä opit taitoja, jotka auttavat sinua liikkumaan haastavissa olosuhteissa ja selviämään paremmin luonnon armoilla. Samalla saat viettää viikonlopun luonnon keskellä kaukana arjen kiireistä.

 

HUOM! LEIRIT OVAT JUURI NYT TAUOLLA.

Mutta aina voi toki kysäistä 040 739 1848, jos haluaisit leirin ryhmälle.

 

OSALLISTUMALLA SAAT

 • Paljon oppia oman kehosi toiminnasta
 • Valmiudet omatoimiseen luonnollisen liikkumiseen ja sen soveltamiseen muuhun harjoitteluun
 • Opit liikkumaan ketterästi haastavissakin olosuhteissa
 • Työkalut omatoimiseen lihashuoltoon
 • Opit laadukkaan ravitsemuksen perusteet
 • Valmiuden villiyrttien käyttöön ravintona
 • Syödä ravinnerikkaita, maukkaita ja luonnonmukaisia ruokia
 • Viettää elämyksellisen viikonlopun valmentajien ja muiden leiriläisten kanssa luonnon keskellä
 • Irtioton arjesta

 

Tukki   Juoksu

[quote]Parasta oli tutustua uusiin ihmisiin, monipuolinen ohjelma ja valmentajien valmius ottaa kantaa moniin kysymyksiin.[/quote]

[quote]Mukava ja rento leiri. Hieno kokemus, pystyi olemaan oma itsensä eikä edes tehnyt mieli kiroilla.[/quote]

[quote]Sain rahoilleni vastinetta. = 4,8 / 5  (kesä 2014)[/quote]

[quote]Suosittelen leiriä muillekin. = 4,9 / 5  (kesä 2014)[/quote]

 

HARJOITTELU

Campeilla opetellaan liikkumaan ihmiselle luontaisilla tavoilla tehokkaasti ja turvallisesti. Tulet oppimaan muun muassa paljasjalkajuoksua, tasapainoilua, kiipeilyä, roikkumista, hyppäämistä, pudottautumista sekä tukkien ja kivien nostamista ja kantamista. Käymme läpi myös luonnossa selviytymisen kannalta keskeisiä taitoja.

Leiripäivistä lauantai ja sunnuntai sisältävät molemmat noin 6 tuntia harjoittelua, jaettuna kolmen tunnin osiin. Harjoitteet voidaan soveltaa kunkin osallistujan kuntotason ja taitojen mukaan. Leiri on ainutlaatuinen mahdollisuus haastaa ja laittaa itseäsi likoon uusien asioiden parissa. Pienen ryhmäkoon ansiosta saat paljon henkilökohtaista ohjausta.

 

  Liikkuminen5  Liikkuminen7

[quote]Leiriltä matkaan tarttui uusien liikunta-asioiden oppiminen ja inspiraatio liikkumiseen.[/quote]

 

RAVINTO JA HYVINVOINTI

Leirillä syödään luonnonmukaista ja tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Ruoka valmistetaan pääosin yhdessä, joten pääset hiomaan terveellisen ruoan kokkaustaitojasi. Ravintona käytetään muun muassa kalaa, lihaa, yrttejä, kasviksia, marjoja, hedelmiä ja pähkinöitä. Tutustumme leiripaikan ympäristöstä löytyviin villiyrtteihin ja hyödynnämme niitä ruoan valmistuksessa. Leirin yhteistyökumppanina toimii kotimaisen ja terveellisen ruoan verkkokauppa Mukava.

Viikonlopun aikana opit luomaan voittavia rutiineja terveytesi ylläpitämiseen. Liikunnan ja ravitsemuksen taitojen syventämisen tasapainoksi vietämme iltaisin aikaa leirinuotiolla vapaan keskustelun ja luonnossa rauhoittumisen tunnelmissa.

 

Ruoka2       Mukava

 

 

VALMENTAJAT

Valmentajina leirillä toimivat fysiikka- ja ravintovalmentajat Jussi Venäläinen ja Pessi Peura. Jussilla on monipuolinen valmennuskokemus ja liikuntataustaa useiden eri lajien SM-tason kilpailijana. Pessi ylläpitää suosittua Safkatutka.fi ruokamediaa ja kouluttaa ravitsemuksen ammattilaisia. Pessillä on myös laaja osaaminen villiruokien hyödyntämisestä. Jussi vastaa leirin liikuntaosioista ja Pessi ruokailuista ja ravitsemukseen liittyvästä ohjelmasta.

 

Jussi   Pessi

 

Tutustu Jussin ja Pessin puheisiin TEDxTurku -tapahtumasta:

 

JUSSI VENÄLÄINEN – LUONNOLLINEN LIIKKUMINEN

 

PESSI PEURA – HUIPPUTERVEYS VILLIINTYMÄLLÄ

 

 

AIKATAULU JA JÄRJESTELYT

Leiri järjestetään viikonloppuna 7.-9.8. kestäen perjantai-illasta sunnuntai-iltaan. Leiri alkaa perjantaina noin klo 17-19 aikoihin majoittumisella ja yhteisellä tutustumishetkellä illallisen ääressä.  Lauantaina on päivällä tiedossa yhteensä noin kuusi tuntia harjoittelua sekä villiyrttikävely ja illalla vietämme aikaa lihashuollon, saunomisen, keskustelujen ja muun rentoilun parissa. Sunnuntaina on taas tiedossa noin kuusi tuntia harjoittelua ja leiri loppuu sunnuntaina päivällisen jälkeen noin klo 18:00.

 

Kartta

 

Heinävedellä (Petrumantie 91) sijaitseva mökki ympäristöineen toimii leiriviikonlopun tapahtumapaikkana. Paikalle on Joensuusta ja Varkaudesta vajaan tunnin ja Kuopiosta noin puolentoista tunnin ajomatka. Leirille saapuvien kesken voidaan suunnitella yhteiskyytejä. Majoittuminen paikan päällä tapahtuu mökissä ja aitoissa.

 

lampi Mokki

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Kesän leirit ovat täyttyneet.

 

HINTAAN SISÄLTYY:

 • Kaksitoista tuntia pienryhmävalmennusta
 • Käytännönläheistä ravitsemus- ja lihashuoltovalmennusta
 • Seitsemän runsasta ja laadukasta ateriaa
 • Majoitus kahdeksi yöksi luonnon äärellä
 • Kaksi toiminnantäytteistä ja elämyksellistä vuorokautta liikkumisen parissa

 

 

VIELÄKÖ EPÄRÖIT?

Jäikö jokin leiriin liittyvä askarruttamaan? Soita Jussille 040 739 1848 tai lähetä mailia jussi@sisusavotta.fi

Mitä on luonnollinen liikkuminen? Korkeatasoista sellaista voit fiilistellä Erwin La Corren videosta:

 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Leiriä tukemassa lihashuollon erikoiskauppa Putkirullaus.fi. Saat verkkokaupasta kaikki tuotteet -10% alennuskoodilla sisusavotta.