Sisusavotan valmennettavat valittu!

Sisusavotan valmennettavat valittu!

 

Valmennusprojekti herätti kiinnostusta erittäin hyvin ja valmennukseen haki yhteensä 57 henkilöä. ”Melkein hakeneita” lienee siis myös aika reippaasti. Hakemuksien määrä kyllä yllätti ja jossain vaiheessa päätinkin jättää projektin markkinoinnin pelkästään Facebookiin, kun hakemuksia alkoi tulemaan kymmeniä päivässä. Hakemuksia oli moneen lähtöön, kuten hakijoitakin. Hakemuksiin oli keskimäärin selvästi panostettu (pituutta jopa 4 sivua) ja osa hakemuksista toimisi melkeinpä suoraan kannustavina blogikirjoituksina.

Naisia hakijoista oli 39 ja miehiä 18. Miehet hakivat selvästi enemmän hakuajan loppua kohti ja alussa mietinkin, miten projektiin hakee pelkkiä naisia. Hakijoiden ikähaitari oli kuudestatoista kuuteenkymmeneen vuoteen ja keski-ikä oli 31 vuotta. Mieshakijoiden keskipaino oli 97 kiloa ja naishakijoiden 72 kiloa. Tyypillisin hakija olikin 25-35 -vuotias nainen, joka halusi pudottaa 5-10 kiloa ja päästä kesäkuntoon. Hakijoista jouduin valitettavasti karsimaan pois henkilöt, joilla oli vaikeita kroonisia sairauksia, tulehdustiloja tai hermovaurioita. Minulta ei löydy sen tason asiantuntemusta noista asioista, että voisin toimia täysipainoisena valmentajana.

Millaisia henkilöitä sitten tuli valituksi?

  • 36-vuotias nainen, tavoitteena suuri painonpudotus ja elämäntaparemontti (+mahdollisesti puolimaraton)
  • 27-vuotias mies, tavoitteena lihaksien ja voiman kasvatus
  • 51-vuotias nainen, tavoitteena liikuntakipinän löytäminen ja pieni painonpudotus
  • 23-vuotias nainen, tavoitteena (lihas)massan kasvatus ja hyvinvointi
  • 28-vuotias mies, tavoitteena suuri painonpudotus ja kunnon kohotus

Valmennettavien kattavammat esittelyt tulevat blogiin myöhemmin, kun olemme sopineet tavoitteista ja aloittaneet projektit.

Kiitos kaikille hakijoille mielenkiinnosta projektia kohtaan. Pähkäilin valintojen kanssa todella pitkään. En kadu valintoja, mutta todella paljon hyviä hakijoita jäi rannalle. Kaikkia ei kuitenkaan voinut ottaa mukaan. Pyrin ottamaan valmennusprojektiin mahdollisimman monipuolisen porukan, jotta projekti palvelisi mahdollisimman hyvin niin minua kuin teitä lukijoitakin. Vaikka ette olisi tulleet valituiksi tai vaikka ette projektiin olisi hakeneetkaan, kannustan jokaista silti aloittamaan oman savottansa tavoitteitaan kohti!

 


Vastaa