Motivoivia videoita

Motivoivia videoita

Kokosin tähän motivaatiopaketin (yhteiskesto 22:35) videoista, jotka luovat poltetta päästä treenaamaan tai kasvattavat motivaatiota saada asioita aikaan elämässä ylipäätänsä. Jos teillä on mielessä tai teille tulee netin syövereissä vastaan samankaltaisia videoita, heittäkää niitä ihmeessä alta löytyvään kommenttikenttään lyhyen infon kera.

[box type=”alert”]Varoitus: Videot saattavat tuottaa kylmiä väreitä.[/box]

 

I AM A CHAMPION

Jäätävän kova kannustuspuhe jenkkifutisvalmentajalta ennen peliä. Toimii muuten loistavasti myös kuunnellussa muodossa lenkki- tai treenimusiikkina.

 

THIS IS HOW WINNERS ARE MADE

”Success, has been and continues to be defined as getting up one more time, then you’ve been knocked down… You want to be the very best there is? Get out there and earn it.”

 

FIGHT CLUB – ARKITAISTELIJOIDEN KASVATUSLAITOS

Vaikka kyseessä on mainos, sisältää video hyviä pointteja itsekurista ja asenteesta.

 

IT’S YOU VS 2ND PLACE

”There are no second chances. There’s only this moment and the next moment… It’s you versus second place. The clock is ticking. Let see what you’ve got.”

 

LIFE’S SIX RULES – ARNOLD SCHWARZENEGGER

Schwarzeneggerin kuusi sääntöä menestymiseen. Vaikka suhtautumisesi Arnoldiin olisikin lähinnä humoristinen, tämä puhe on vakavasti ottamisen ja kuuntelemisen arvoinen.

 

EX-PARATROOPER’S AMAZING TRANSFORMATION AND RECOVERY

Tarina entisen laskuvarjojääkärin kuntoutumisesta. Tyyppi eli 15 vuotta uskossa, ettei enää kävele, mutta toisin kävi, kun uskalsi uskoa asioihin.

 

KYLE MAYNARD

Kaveri, jolla on vain puolikkaat raajat, on kilpaillut painissa ja vapaaottelussa. Mitäs selityksiä sinulta löytyikään, ettet saisi aikaiseksi treenattua?

 

 

[google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”Finnish”]

, ,

2 vastausta artikkeliin “Motivoivia videoita”

Vastaa